Nieuws

2 oktober, Mooie en duurzaam

By 13 september 2019 september 29th, 2019 No Comments

 

 

Mooi en duurzaam

Wat wilt u nog meer?

De woningwaarde stijgt nog meer door hem mooier en duurzamer te maken.  Sip Gelling vertelt in zijn bijdrage, ‘De mooiste dingen maak je samen’ over E board en steenstrips. Hoe dat in de praktijk in Heiloo wodt toegepast vertelt Patrick Kuijper en Kops als plaatselijke aannemer sluit af met aan te geven hoe een offerte tot stand komt

 

Datum:                2 oktober 2019

Aanvang::           19.45 uur

Plaats:                  Bibliotheek Heiloo .

 

Opening  voorzitter

 

Inleiding,

Harm Hofman

De bijeenkomst past in een serie oplossingen voor duurzaamheid. Een terug- en vooruitblik op de volgende bijeenkomst over financiering. Kwaliteit kost wat, maar vaak is goedkoop duurkoop.

 

Het mooiste maak je samen

Sip Gelling; Vandersanden.

E-Board® panelen worden direct op bestaande buitengevel aangebracht en hebben afhankelijk van de dikte en veel hogere isolatiewaarde dan spouwmuurisolatie zonder dat je wat doet aan de spouw.

Zonder de bestaande buitengevel te slopen ziet je huis er weer uit als nieuw.

 

Toepassing in Heiloo met skeletbouw in de gevel.

Patrick Kuijper project Termijen

Soms past opplakken van E-Board niet in en specifieke situatie. Patrick laat zien hoe je dat oplost en toont tevens zijn van buiten geïsoleerde dak.

 

Een duurzame offerte van kruipruimte tot nok.

Patrick Kops van aannemersbedrijf Kops

Aannemersbedrijf Kops ontwikkelde een app waarmee het mogelijk is met een scan in ongeveer 2 uur een offerte samen te stellen voor uw specifieke situatie. Het gaat dan niet alleen om alle vormen van isolatie maar ook ventilatie en andere eenvoudige voorzieningen.  .