Skip to main content

Duurzaam Event;

Zaterdag 23 april is het zover dan organiseren wij een energie event in winkelcentrum ’t Loo

De dag van de duurzaamheid:

Door de huidige situatie in de wereld raakt verduurzamen in een stroomversnelling, wat heel positief is maar Welke stappen moet u nemen en in welke volgorde? voor het maken van de juiste keuzes en stappen is goede informatie van belang.  
We mogen eindelijk weer evenementen organiseren en door de huidige situaties is verduurzamen een belangrijk punt geworden.

We willen tijdens het evenement alles voorbij laten komen om een zo breed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden op het gebeid van verduurzamen zoals : 
Aannemers, installateurs, financieel adviseur, adviseurs, leveranciers en demo’s

Wat komt er onder andere:

  • Live koken
  • Elektrische auto’s
  • Diverse kramen met monteurs en leveranciers
  • Demo materiaal
  • Duurzame fietsroute

Dus kom langs op zaterdag 23 April in winkelcentrum t’ Loo en laat u informeren.

 

 

Inhoud webinar.

Zonnestroom en Warmte’

Beste ondernemer,

Zeker in deze onzekere tijden is het prettig als er op de energiekosten bespaard kan worden. Dat kan door zelf stroom op te wekken met zonnepanelen. Ook zijn er nu meer mogelijkheden om de warmtevoorziening te realiseren door een zonnepaneel uit te breiden met een thermische component. In de webinar ‘Zonnestroom en Warmte’ leggen Rolf Huiberts (Aton Energie) en Wilma Eerenstein (Renergize Consultancy) uit wat de mogelijkheden zijn om hier zelf mee aan de slag te gaan, en wat dit financieel betekent. 

 

 

Datum: maandag 14 december 2020 Tijd: 19.30 – 20.45

Registreer hier info@duurzaamheiloo.nl

Uiteraard zijn andere geïnteresseerden ook welkom

Participatie bijeenkomsten

We besteden als Duurzaam Heiloo veel tijd om toekomstig Heiloo zo duurzaam mogelijk te krijgen. Bewoners en bedrijven doen al veel, maar als we het slim doen is er vast meer te bereiken (zie projecten en eigen haard is goud waard).

Vanaf maart 2019 zijn alle gemeenten eindeloos met ateliers en conferenties bezig met specifieke ‘stakeholders’. Die projecteren hun perspectief in plannen die eind 2021 klaar moeten zijn. Ook in 2020 buigen BUCH medewerkers zich over de (discutabele) cijfers en kaarten, met opnieuw een select gezelschap.

Energiecooperaties zijn samen met onder andere de Natuur- en Milieufederaties, bezig om participatie van burgers en bedrijven ruimte te geven. Leden van energiecooperaties zijn welkom bij de eerste achterbanbijeenkomst op 21 januari in Noord-Holland Noord. Hier kan men zich hier aanmelden

Duurzaam Heiloo wil met Heiloo Energie  5 februari specifiek voor Heiloo een bijeenkomst hierover houden voor iedereen in Heiloo. Daarover volgt  nog nadere informatie.