Bekleding of aanpassing van uw meubel?

Alida geeft graag en tweede leven aan uw meubels, waarbij het kan gaan om stofferen van meubilair om hout of lak reparaties, maar ook om de bekleding van hout of motorstoelen.

Daarbij hoeft de stof niet altijd leer te zijn. Stoffen, zelfs voor kleding kan ook worden gemaakt van PET flessen. Wat  is er nu mooier dan een gegarandeerd uit oude PET flessen (waar we veel te veel van hebben en de Oceaan vol mee ligt) een goede stof op je meubels te hebben in de plaats van leer van runderen die veel CO2 en stikstof produceren.

Hergebruik van leer

Daarbij hoeft het oude leer natuurlijk niet naar de stort. Zolang dat er nog is kunnen wij oud leer van bankstellen maar ook van andere producten prima gebruiken voor andere doelen zoals tassen en schorten. Dat is zo langzamerhand de specialiteit van Alida binnen Duurzaam Heiloo. Zo combineer je vakmanschap met je visie op een duurzame samenleving waar je je voor inzet in je vrije tijd.

 

Jong maar duurzaam

Duurzaamheid kan je niet jong genoeg aandacht voor vragen en jong wil zeggen doen op en speelse wijze. Daar leeft Alida zich in uit o.a. tijdens events worshops met kinderen begeleidt die van oud leer leuke dingen maken. Maar het is ook mogelijk workshops te organiseren voor ouderen.