5 en 8 april 2017 – Noteert u deze data in uw agenda! Staat uw container regelmatig langs de weg met de klep open of bijna open? Kom dan zeker!

Afval wordt steeds belangrijker. Duurzaam Heiloo organiseert op 5 april een thema avond én op 8 april een Kringloopdag met als doel het verminderen en uiteindelijk voorkomen van restafval.

5 april THEMA AVOND HEILOO ENERGIE
Wilt u inhoudelijk meer weten over de maatschappelijke effecten op en rond het thema afval? Heiloo Energie organiseert een bijeenkomst over de kringloop van materialen.

  • Waar? Het Trefpunt Heiloo
  • Wanneer? Woensdag 5 april 2017
  • Hoe laat? Van 19:15 – 22:00 uur

8 april KRINGLOOPDAG
Zet u de grijze container tweewekelijks buiten omdat u anders de volgende twee weken niet voldoende ruimte heeft in uw grijze bak? Dan gaan er waarschijnlijk heel wat grondstoffen verloren. Op kringloopdag bieden we u graag praktische tips om uw grijze bak zo leeg mogelijk te houden. We presenteren een afwisselend programma met bijvoorbeeld Kitsch of Kunst sessies aangevuld met tips om uw afval te verminderen. Dit doen we met ondernemers uit Heiloo én Fablab Alkmaar (Fablab staat voor digitale fabriek).

  • Waar? Witte Kerkje Heiloo
  • Wanneer? Zaterdag 8 april 2017
  • Hoe laat? Van 10:00 – 16:00 uur

TIPS: Gooi uw oude computerapparatuur niet weg maar lever het in op kringloopdag en laat u informeren wat er daarna mee gebeurt. Neem kapotte spullen mee en kijk wat Repair Café nog kan herstellen.

Voor de kinderen is er een programma opgesteld in samenwerking met Kits Oonlie Heiloo. Een afvalspel en springkussen zijn hierbij gegarandeerde succesnummers.

We zien u graag op onze evenementen!