Dienstverlening

2443 maal bekeken

dienstverlening

Als u onderneemt in Heiloo, dan is de kans groot dat u een klein- of eenmansbedrijf heeft in de dienstverlening. Misschien werkt u vanuit huis. Hoe dan ook: u merkt dat uw energiekosten behoorlijk oplopen.

Ook u kunt enorm besparen op uw energiekosten. Meten is weten. Dat kan door Energie Heiloo te vragen uw pand op energielekken te scannen. Wellicht scheelt een adequate isolering 30% van uw stookkosten. En U kunt zelf zicht krijgen op uw verbruik door middel van ‘energieverbruiksmanagers’. U overweegt natuurlijk de aanschaf van energiezuinige apparatuur en denkt aan zonnepanelen om zelf energie op te wekken. Bij u op het dak of op een van de daken die de gemeente ter beschikking stelt. En zo ziet u meer mogelijkheden.

Maar……. Waar haalt u de tijd vandaan om het allemaal te bedenken en vooral ook het geld om dit te financieren?

Ondernemers zijn doeners. Laat u zich dus niet door deze vragen weerhouden. Heiloo Energie heeft kennis en contacten voor u beschikbaar. Inhoudelijke kennis en kennis over subsidiemogelijkheden. En, zeker zo belangrijk, contacten met gemeenten en instanties en met ondernemers die u zijn voorgegaan en hun ervaring willen delen.

Een heel bijzonder, want veelzijdig, contact is Greenfund aan Industrieterrein Oosterzij 5. Deze kleine dienstverlener bespaart met een totaalinvestering van € 20.000,- per jaar € 2.640,- op energiekosten. Nog interessanter is dat Greenfund duurzaamheidsprojecten financiert door middel van crowdfunding en tegen heel aantrekkelijke voorwaarden. Iets voor u?