Er zijn diverse oplossingen voor PV carports, fietsenstallingen en voor op parkeerterreinen.

Sun Projects met o.a.bij PWN in Heemskerk naast zonnestroomsystemen op daken van de gebouwen ook veldopstellingen geïnstalleerd. Tevens wordt de parkeerplaats omgebouwd naar solar parking met oplaadpunten voor EV. Ontworpen door architect uit Bergen en geproduceerd in Nederland. Zie Youtube filmpje en website

 

 

Dit is een robuuste uitvoering. Let op de afvoer. Doe die iets goetr te nemen is zijn ook de legen op te neme vor bijvoorbeeld PVT naar een tank voor warmteopslag.

https://www.evoenergy.co.uk/technology/solar-carports

 

 

Deze leverancier stuurt de onderdelen op in een pallet. Het is en buis(profiel) constructie  waarbij de fundering bestaat uit een schroef die de bodem in wordt geschroefd. Dus zonder beton of andere fundatie.

https://www.bayo-s.com/solar-projects  

 

  1. Deze leverancier besteedt aandacht aan zijn constructiesysteem. Levert ook zonne weides, o.a. voor HVC.

https://www.pmt.solutions/en/enterprise/about-us

 

 

Transparant en ook voor fietsenstalling. Je kan zelfs leasen. Kan ook in hout. Van de Nederlandse markt. Ze leveren de straatverlichting er ook bij.

https://www.zonneoverkapping.com/robuuste-solar-carport-5-x-35-meter-copy-copy.html 

 

 

 

Robuust en simpel met Chinese achtergrond.

http://dutch.solar-mountingsystem.com/sale-11930394-car-shed-pv-carport-solar-systems-solar-panel-racking-systems-renewable-energy.html

 

 

 

Dit bedrijf (vanuit China) levert ook constructies standaard voor zowel zonne weides als voor overkappingen van parkeerterreinen.

http://m.nl.solar-panel-mounting.com/

 

 

Panelen hoeven niet geheel dicht te zijn Ook Nederlands. Groen opgewekt werkt met glas glas panelen die sterker zijn van  Exasun (Nederlands; esthtishe e hoge opbrengst ook bij iets minder zon) Solarwatt.

https://www.groenopgewekt.nl/zonne-overkapping/

.

 

 

.