Bron foto Ciropack;  LED verlichting specifieke werkplekverwarming met
infrarood en op de achtergrond kokers om warm lucht terug te voeren en koude in de zomer

Heiloo heeft baat bij een gedifferentieerde economie. Echter, Heiloo heeft niet veel industriële bedrijven. Heiloo Energie is dan ook zuinig op ze door te helpen bij de bezuiniging op energie. Gaat het om het productieproces dan kunnen ze dat zelf als geen ander. Gaat het meer om besparingen als de verlichting in bedrijfshallen en het wagenpark, dan doet Heiloo Energie graag mee.

CiRoPack bv aan De Oude Werf 10 is een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Het voelt zich verantwoordelijk voor zijn Co2 voetafdruk en maakt professioneel werk van de vermindering daarvan. Elementen die voor u interessant zijn:

  • Zonnepanelen met behulp van SDE regeling
  • Infrarood panelen
  • Luchtbehandeling in combinatie  met infrarood 
  • Groen dak 

 

Alida meubelstoffeerderij aan De Schrijwerker 2 is een enthousiasmerend voorbeeld van een bedrijf dat de circulaire economie voorstaat. Liefst niets gaat daar verloren, afval is gelijk aan grondstof. Wilt u weten wat Alida met uw oude bankstel kan doen? En hoe de samenwerking met CiRoPack ook in milieu opzicht loont? Leg eens een  bezoekje af.

Voor Ko Hartog Elektrotechniek BV aan De Oude Werf 18 staat het vast dat Profit niet meer los kan worden gezien van People en Planet. Van de samenhang worden wij samen beter. Vandaar dat dit vooruitstrevende bedrijf het hoogste niveau (5) op de Co2 Prestatieladder heeft bereikt. Op die hoogte heb je iedereen in het oog: je afnemers, je medewerkers, je opdrachtgevers, je leveranciers en je collega ondernemers

In Ondernemend Heiloo hebben deze bedrijven een platform voor hun activiteiten. Hier inspireren zij elkaar en de andere leden tot samenwerking, ook op het gebied van energiebesparing.

Logisch dat Heiloo Energie nauw samenwerkt met Ondernemend Heiloo