Category

Nieuws

Zaterdag 10 november Duurzame Huizen Route

By | Nieuws

Fiets op 10 november de Duurzame Huizen Route en maak kennis met de duurzame oplossingen van mede-Heilooërs! Er zijn twee fietstochten. Deze starten om 11 uur en 14 uur. Geef je hiervoor op via info@duurzaamheiloo.nl. De lengte van de fietstocht duurt ca. 2 uur en de afstand bedraagt 2 tot 3 kilometer. Duurzame Mini Beurs Bezoek tevens onze Duurzame Helpdesk en de duurzame mini beurs in Winkelcentrum ’t Loo. De Duurzame Helpdesk en de Duurzame Mini Beurs zijn geopend van…

Read More

Uitnodiging eindejaarsbijeenkomst

By | Nieuws

Locatie: TPAHG Architecten, Schuijteskade 13, Hoorn Datum: Donderdag 15 december Tijd: 16.00 – 19.30 uur Wij nodigen jullie graag uit voor de laatste bijeenkomst van dit jaar. Deze keer zijn wij van harte welkom in het duurzaam verbouwde kantoor van TPAHG Architecten in Hoorn. Dit kantoor bevindt zich in een voormalig gevangenis gebouw. Accenten van deze voormalige functie zijn op verschillende plekken nog duidelijk aanwezig. Het definitieve programma is nog niet bekend, maar naast een aantal inspirerende sprekers sluiten wij…

Read More

Duurzame energie voor Jan van Rijckenborghschool dankzij crowdfunding via GreenFund Holland

By | Nieuws

Als school geheel duurzaam kunnen voorzien in je energiebehoefte dankzij de inzet van ouders, verzorgers en vrienden. Met een speciale crowdfunding actie van het in Heiloo gevestigde GreenFund Holland, kreeg de school in drie weken tijd voldoende middelen bij elkaar voor de aanschaf van zonnepanelen. Daarmee is het de eerste school in Heiloo die via crowdfunding zijn eigen duurzame energievoorziening realiseert.

Read More

Aanmelden voor informatie bijeenkomst Plan Oost

By | Nieuws

Inbreng bedrijven bij wijkaanpak energiebesparing Gemeente Heiloo heeft bedrijven een uitnodiging gestuurd voor de informatie bijeenkomst over de inbreng van bedrijven bij de wijkgericht aanpak in Plan Oost. Plaats en tijd: Donderdag 26 mei in de kantine van het gemeentehuis van 19.30 tot 22.00 uur. (entree oude gemeentehuis, aan de Raadhuisstraat, trap op en rechtdoor lopen).  

Read More

Lancering DuurzaamHeiloo & Duurzame Huizenroute

By | Nieuws

Zaterdag 14 november is de website DuurzaamHeiloo.nl door wethouder Rob Opdam officieel gelanceerd en de Duurzame Huizenroute van start gegaan. Achtereenvolgens is er een bezoek gebracht aan de Duurzame Bouwmarkt bij Kops Aannemers. Een sfeerimpressie.    

Read More